Τρόποι Πληρωμής


Τρόποι Πληρωμής                                                                                                                          Credit Cards

Η εταιρία Start Again στην προσπάθεια βελτίωσης της ευκολίας και εμπειρίας του πελάτη σας προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσής σε τραπεζικό λογαριασμό, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

VIVA PAYMENTS SERVICES SA
Αρ. Λογαριασμού0000502068741283
IBAN: GR2170100000000502068741283

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΡΧΗ ΞΑΝΑ

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων) και στείλτε μας μία φωτοτυπία της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@startagain.gr.

 Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την δρομολόγηση της.

  

2. Πληρωμή μέσω του Viva Wallet checkout

Α) Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa, Mastercard & Maestro). Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα startagain.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Β) Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική κάρτα σε 3 άτοκες δόσεις μέσω της  Εικόνα που περιέχει κείμενοΠεριγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

         .

Με τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Viva Wallet  που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας. 

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σε περίπτωση που η πληρωμής σας δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Η δρομολόγηση εκτέλεσης της παραγγελίας ξεκινάει από την στιγμή που θα μας γνωστοποιηθεί η πληρωμή της.

 

Σας ευχαριστούμε.

f